När vi går samman och gör det vi förmår, det är då vi kan förändra stort

tillsammans1

Det som våra barn fått gå igenom. Våra ungdomar, framtidens vuxna. Det som hundra talet andra fått gått igenom. Kanske tusental. Både nu och sen. Tappat tron på sig själva. Tappa tilliten på vuxenvärlden. Hamnat i depression. Tappat viljan att leva. Bara för att vi vet för lite om deras diagnoser, för att vi är för dåliga på att stötta upp.
Aldrig mer tack! Inte ett barn till skall få må som de gjort, som andra barn och unga mått och gör.

Vi är många som känt förtvivlan och känt att det är dags att vilja göra något åt det. Vara samhällsförändrare och vara det tillsammans på olika sätt.
Och när vi går samman, när vi gör det lilla vi förmår och kan, det är då vi kan förändra stort. Kanske inte idag, men till en morgondag. Och vi gör det på olika vis.

Vi födde en förening och blev engagerade i Kung Över Livet. Och nu är vi så stolta över att nu vara delaktiga i att arrangera den andra npf galan i Sverige då vi samlar in pengar till förmån för främst barn och unga med adhd, asperger, autism, dyslexi mfl. Pengar som går till Måns Möllers initiativ, Viggo Foundation som får pengar ifrån galan så att barn med dessa diagnoser kan idrotta på sina premisser, att Hjärnfonden får in mer pengar till forskningen inom NPF.

När det äntligen arrangeras en gala kring NPF ( adhd, asperger, autism, dyslexi, add, mfl ) hoppas vi så innerligt att ni är många som vill komma och dela denna kvällen med oss. Dels för att stötta saken i sig, men också för att få känna ett sammanhang, känna hopp inför framtiden och även inge hopp.
Hjälp oss också att sprida om denna gala! Ju fler biljetter vi säljer desto mer pengar till insamlingens syfte!

Den ligger på en söndag just för att man skall kunna komma lite mer långväga ifrån, 24 april och går av stapeln på Oscarsteatern.

Läs mer om den här där länk finns till hur ni köper biljetter
www.oscarsteatern.se/kung-over-livet-valgorenhetsgala/

Och dela jättegärna om vår gala!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s